miercuri, 28 noiembrie 2012

Cotlet porc la tava


4-5 felii cotlet de porc
8 cartofi
2 cepe rosii
1 morcov maricel
2 ardei
1/2 capatana de usturoi
piper boabe
foi de dafin
patrunjel uscat
patrunjel verde
150 gr cascaval
1 cutie ciuperci
Suc de rosii

Puneti cotletele la fiert cateva minute pana isi schimba culoarea. Intr-o cratita mica se pune putin ulei si se caleste usturoiul care a fost taiat feliute subtiri. Dupa ce s-a rumenit putin se adauga suc de rosii cam 1/2l se adauga piper boabe, sare, patrunjel uscat si se condimenteaza dupa gust si apoi se da de pe foc. Dupa ce s-au mai racit cotletele se taie cuburi si se adauga in sos. Se lasa cca. 10-15 min. In tava se adauga cartofii taiati cuburi, morcovii ceapa si ardeii taiati feli, peste care se adauga sosul si carnea. Se taie cascavalul cubulete si se adauga in tava dupa care totul se stropeste cu putin vin si putin ulei. Se orneaza cu patrunjel verde si ciuperci si se baga la cuptor aprovimatv 1 ora la foc mediu.


   PoFta BuNa!!!    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu